Κατάλογος

REF-LINE ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ

REF-LINE δόντια πολλαπλών επιστρώσεων για προσθέσεις νέας γενιάς φτιαγμένα από ένα σύνθετο πολυμερές υλικό PRE-CROSS-LINCKED διασταυρούμενου δεσμού ενισχυμένο με ανόργανα nano-end micro-fillers.Τα δόντια REF-LINE παρέχουν αυξημένη αντίσταση στην μηχανική φθορά.Υψηλότερη σκληρότητα αντίστασης στη δημιουργία πλάκας,σταθερότητα χρώματος,εξαιρετική στιλπνότητα,πολύ καλή πρόσφυση με το ακρυλικό της βάσης των οδοντοστοιχιών.

Τα δόντια είναι σχεδιασμένα με κοιλότητα στο κάτω μέρος για ευκολότερη και ταχύτερη τοποθέτηση στις καρφίδες της δοκού επί εμφυτευμάτων
Λιγότερο τρόχισμα ,ευκολότερη και ταχύτερη εργασία.
Μόνο δυο αντικριστές τρύπες χρειάζονται για την μηχανική συγκράτηση σε μερικές θερμοπλαστικές εργασίες.
Η ανατομία του κάτω μέρους των οπίσθιων δοντιών ακολουθεί την καμπυλότητα της ακρολοφίας.Προβλέπεται χώρος για το μεταλλικό πλέγμα της μερικής μεταλλικής οδοντοστοιχίας.
Απαλός φυσικός χρωματισμός του αυχενικού τριτημόριου.Η ανάγλυφη επιφάνεια κάνει το δόντι να φαίνεται πιο φυσικό,διάφανο και με ιδιαίτερα λεπτό κοπτικό άκρο.
Η διαστρωμάτωση της αδαμαντίνης με την οδοντίνη αντιγράφουν την φυσικότητα του δοντιού η οποία παραμένει και μετά την επεξεργασία.
Έντονο ανατομικό σχήμα με υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας στις μασητικές επιφάνειες.

Description

 

Δόντια πολλαπλών επιστρώσεων για προσθέσεις νέας γενιάς φτιαγμένα από ένα σύνθετο πολυμερές υλικό PRE-CROSS-LINCKED διασταυρούμενου δεσμού ενισχυμένο με ανόργανα nano-end micro-fillers.

  • Τα δόντια REF-LINE παρέχουν αυξημένη αντίσταση στην μηχανική φθορά.
  • Υψηλότερη σκληρότητα αντίστασης στη δημιουργία πλάκας,σταθερότητα χρώματος.
  • Εξαιρετική στιλπνότητα,πολύ καλή πρόσφυση με το ακρυλικό της βάσης των οδοντοστοιχιών.
  • Τα δόντια είναι σχεδιασμένα με κοιλότητα στο κάτω μέρος για ευκολότερη και ταχύτερη τοποθέτηση στις καρφίδες της δοκού επί εμφυτευμάτων.
  • Λιγότερο τρόχισμα ,ευκολότερη και ταχύτερη εργασία.
    Μόνο δυο αντικριστές τρύπες χρειάζονται για την μηχανική συγκράτηση σε μερικές θερμοπλαστικές εργασίες.
  • Η ανατομία του κάτω μέρους των οπίσθιων δοντιών ακολουθεί την καμπυλότητα της ακρολοφίας.Προβλέπεται χώρος για το μεταλλικό πλέγμα της μερικής μεταλλικής οδοντοστοιχίας.
  • Απαλός φυσικός χρωματισμός του αυχενικού τριτημόριου.Η ανάγλυφη επιφάνεια κάνει το δόντι να φαίνεται πιο φυσικό,διάφανο και με ιδιαίτερα λεπτό κοπτικό άκρο.
  • Η διαστρωμάτωση της αδαμαντίνης με την οδοντίνη αντιγράφουν την φυσικότητα του δοντιού η οποία παραμένει και μετά την επεξεργασία.

Έντονο ανατομικό σχήμα με υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας στις μασητικές επιφάνειες.

2 Mould Chart Ref-Line REF-LINE